Alles over interieur

Interieuradvies & begeleiding

Waarom het verkoopstylingsadvies van manifesta9 je helpt om je huis sneller én beter te verkopen!

Wil je huidige huis snel, effectief én ten een goede prijs verkopen? Dan is een verkoopstyling hét middel.
  • Staat je huis al geruime tijd in de verkoop en valt het bezoek tegen?
  • Krijg je maar geen goed bod van je bezoekers?
Met mijn verkoopstylingsadvies hou je de kosten laag en met behulp van mijn duidelijke stappenplan realiseer je een huis dat zichzelf verkoopt.
Ik weet als geen ander wat de elementen zijn waardoor een huis een positieve eerste indruk achterlaat. Met mijn verkoopstylingsadvies werk ik met:
  • Heldere indelingen die rust geven
  • Meer ruimte en licht
  • Verkoopverstorende elementen weghalen.
  • Verkoopbevorderende accessoires toevoegen.
  • Een uitnodigend plaatje creëren waardoor bezoekers een afspraak voor een bezichtiging willen maken.
Wat zeggen anderen over mij?

Francine heeft ons een tijdje geleden verkoopstylingsadvies gegeven voor ons jaren dertig huis dat al meer dan een jaar in de verkoop stond. Het lukt ons maar niet om van onze woonkamer een uitnodigende gezellige zithoek te maken. Binnen 2 uur zijn we door het huis gelopen en hebben we voor elke ruimte praktische en betaalbare adviezen gekregen waarmee we gelijk aan de slag konden. In de woonkamer hebben samen gelijk de indeling veranderd.

Naast de praktische adviezen kregen we ook een hoop styling tips. Die zorgden ervoor dat ons huis er veel ruimer en lichter uitzag zonder dat het er onpersoonlijk en kil overkwam. We hoorden juist van bewoners dat er het gezellig uitzag en dat ze zich goed konden voorstellen dat ze er zelf woonden.

Tijdens de open huis route 3 weken later kregen we veel meer bezoekers.Binnen een paar dagen ontvingen we ons eerste bod. Daardoor konden we ons droomhuis -met meer ruimte voor de kinderen- eindelijk gaan kopen! Mieke en Hans uit Zeist

Hoe werk ik? Voordat ik langskom hebben we eerst over de telefoon of mail contact over de woning.
Samen bepalen we de beste aanpak. Je bepaalt daarbij zelf of je de kosten laag houdt door zelf aan de slag te gaan met mijn verkoopstylingsadvies of de styling aan mij wilt overlaten. Ik kan met de huidige inrichting werken of voor leegstaande woningen gebruik maken van huur meubelen.

Ik heb contacten met diverse woonwinkels. Accessoires en meubelen kun je tegen speciale tarieven huren of als deze bevallen, zelfs kopen!

Ik ben beschikbaar voor zowel particulieren als makelaars.

KOSTEN:
vanaf €190,-
ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat.

Heb je ook behoefte aan een verkoopstylingsadvies? 
Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.