Alles over interieur

Interieuradvies & begeleiding

PAKKET: “GRIP OP KLEUR”
een veelzijdig kleuradvies bij je thuis
……………………………………………….
Heb je een nieuw huis gekocht of ga je verbouwen of wil je je huis een make over geven? Dan breekt er een spannende periode aan met veel keuzes en veranderingen. Je zult vragen hebben zoals:

 • Welke wand kan ik het beste een kleur accent geven?
 • Hoe zorg ik dat mijn kleurrijke huis toch volwassen eruit ziet?
 • Mijn ruimte is best donker, hoe maak ik deze optisch lichter?
 • Mijn woonkamer is een beetje saai. Hoe breng ik met kleur levendigheid aan?
 • Je wilt graag een nieuw kleurenpalet, welke basis zal ik kiezen?
 • Welke kleuren en materialen kan ik het beste kiezen voor mijn (open)keuken zodat de keuken een eenheid vormt met de rest van de woonruimte?
 • Ik wil graag meer rust en ruimte in huis welke kleuren passen het beste daarbij?

Herken je deze vragen en wil jij ook graag een oplossing?
In een avond of dagdeel bespreken we je woonwensen, je vragen en je problemen. Tijdens mijn kleuradvies krijg je al veel tips, inspirerende ideeën en oplossingen waarmee je gelijk aan de slag kunt gaan.

Een interieur kleuradvies van manifesta9.be is al mogelijk vanaf 230 euro. 
……………………………………………….

interieuradvies pakket | Grip op kleur
INHOUD

 • Kennismakingsgesprek 

Via de mail of telefoon bespreken we eerst je wensen zodat ik mijn interieur kleuradvies goed op jouw situatie kan afstemmen.                           

 • Moodboard

Samen kijken we naar de door jou verzamelde afbeeldingen en maken we een keuze over de kleuren en materialen voor jouw kleurontwerp.

 • Kleuradvies en materiaaladvies

Een kleuradvies van onze interieurarchitect  bestaat uit: uitleg over de ruimtelijke werking en de verschillende kleurencombinatie mogelijkheden voor jouw interieur. Denk bv aan je muren, welke soort verf het beste bij de stijl en sfeer van het interieuradvies past, de vloeren, deuren, kozijnen, je meubels en de verdere aankleding.

Advies over de verschillende materialen in je woning: denk aan de vloeren, wandafwerking, sfeer en stijl voor de keuken en de badkamer, raamdecoratie – gordijnen.

Ik werk graag met de onderstaande verfmerken

 • Carte Colori (lees hieronder verder voor speciale prijzen en korting)
 • Flexa Pure
 • Farrow and Ball
 • Pure and Orginal
 • Painting the Past 

Woon je in de omgeving van Antwerpen? In combinatie met een kleuradvies kan je je verf voordelig via manifesta9.be bestellen. Je ontvangt 10% korting op de consumentadviesprijs.
……………………………………………….
KLEURADVIES MET DE VERFLIJN VAN | CARTE COLORI

Ben je op zoek naar duurzame en ecologische verantwoorde verf en materialen voor je woning?
Dan zijn de producten van Carte Colori misschien wel wat voor jou. Carte Colori is van oudsher importeur van traditionele kalkverf en -stucproducten. Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Kalkverf is gemaakt van 100% mineralen. Bovendien zijn alle Carte Colori verven watergedragen waardoor deze verven bijzonder geschikt zijn voor een duurzaam en milieuvriendelijk interieur.

Carte Colori heeft een super matte muurverf en kalkverf lijn die uit heleboel prachtige vergrijsde tinten bestaat. Daarnaast kunt je ook terecht voor tadelakt producten voor bv je keuken of badkamer.

Tadelakt en imitatietadelakt zijn voorbeelden van een duurzame authentieke stuktechniek, die behalve het natuurlijke aspect veel voordelen hebben. In tegenstelling tot gipsafwerking of tegels met kitranden die zeer gevoelig zijn voor schimmel en bacteriën zijn deze producten op kalkbasis gezond, bacterie en schimmelwerend en gemakkelijk te onderhouden namelijk met natuurlijke marseille zeep.

Ik ben echt heel erg enthousiast over de toepassingen en de uitstraling van de producten van Carte Colori, daarom kun je vanaf nu via manifesta9.be de producten van Carte Colori bestellen!Dit kan echter alleen in combinatie met een kleuradvies bij je thuis. Ik neem dan alle kleuren mee op stalen zodat je het effect goed kunt bekijken. Wil je kalkverf of tadelakt je je eigen huis toepassen maar twijfel je nog? Dan is een bezoekje aan de showroom in Culemborg van Carte Colori echt aan te raden. Samen bezoeken we de showroom en kun je je laten inspireren en adviseren! Mijn origineel, professioneel kleuradvies op maat levert je enorm veel tijd en geld op!

bekijk de site van Interieurarchitect De Smedt Cocooning

Kleuradvies in combinatie met een bestelling via villa d’Esta is 10% korting op de consumentadvies prijs op de kalk en krijtverf van Carte Colori
 ……………………………………………….
Weet je niet goed welk pakket het beste bij je past? Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.
……………………………………………….
Maak nu eenvoudig een afspraak voor een interieuradvies met Franca de Jonge van villa d’Esta