Alles over interieur

Interieuradvies & begeleiding

Keukenarchitectuur

Bart van Wijk wordt als binnenhuis architect vaak ingeschakeld door keukenfirma’s en op woonbeurzen ter ondersteuning voor de keukenadviseurs in Nederland en Belgie. Als binnenhuis architect ontwerpt Bart van Wijk niet alleen de keukenruimte maar is de keuken een onderdeel van een totaalplan.

Kasten worden vaak niet tegen muren geplaatst maar muren en plafonds worden bijvoorbeeld om kasten heen gebouwd. Materialen, vormen en kleuren vormen een eenheid met het totale interieur waarin de keuken volledig wordt geïntegreerd. Als keuken architect neemt Bart van Wijk altijd het verlichtingsplan mee in het totaalplan omdat goede verlichting cruciaal is voor een praktische keuken.

Badkamerarchitectuur

badkamerarchitectuur bart van wijkAls badkamer architect ontwerpt Bart van Wijk graag architecturale ruimtes met mooie perspectieven, ruimtelijke verrassingen en spannende dieptewerkingen. Interieurarchitect Bart van Wijk ziet een badkamer niet alleen als een plek om zich schoon te maken.

Tegenwoordig is de badkamer architectuur een plaats waar iemand (of met meerdere personen) zich kan ontspannen. Zo wordt een badkamer meer een welnessruimte en kan een badkamer meer op een woonkamer lijken dan als op de typerende badkamer. Een open-haard, een aquarium, kunst en sfeerverlichting zijn maar een paar aspecten die mee in de architectuur opgenomen kunnen worden.