Alles over interieur

Interieuradvies & begeleiding

Bietini Design.
Tot en met 8 april 2018 kan u genieten van speciale condities. De speciale condities zijn geldig op al onze merken in onze winkel te Gent en de showroom te IndigoPaints Geraardsbergen of via onze webshop met de code ODVJ18.

iphone repair gent

Home DEPOT 09.
Depot 09 is a large vintage design shop in an impressive old factory in Ghent. We focus on Mid Century and Industrial design going from rare and highly collectable. to affordable furniture and decoration from 1920s till 1980s, to meet everyones needs and budget.

iphone herstellen gent

 

meubelwinkel met natuurhouten meubelen voor de ganse woning.
Met onze collectie, op een natuurlijke manier afgewerkte meubelen, creëert u een thuis op maat. Een ruimte van 1800 m. inclusief de outletafdeling. Di Vr: 9h30 12h30 en van 14h00 18h00. Zat: 09h30 18h00. Gesloten op zon en feestdagen. Brabantdam 173, 9000 Gent.

architect gent

Onze favoriete interieurwinkels in Gent, Antwerpen en Brusse. De Standaard.
Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Voorbije zaterdag werd Interieur 2012, de 23ste editie van de Interieur Biënnale afgetrapt. Het uitgelezen moment om voor u de knapste en meest verrassende interieurwinkels van Gent, Antwerpen en Brussel op te lijsten.

verhuisfirma gent

Design 9000: er waait een nieuwe interieurwind door Gent Wonen KnackWeekend.be.
Leg die puzzel samen met onze drang naar hygge, het Deense codewoord voor een gezellig interieur, en de designstorm in Gent is verklaard. Christophe Urbain introduceert in zijn winkel een interieurstijl die Gent nog niet kende: de ruwe en donkere trend die interieurmagazines al langer aanvoeren.

Vakantiewoning huren Frankrijk

Meubelen Jonckheere Trendy meubelwinkel in regio Gent.
In onze interieurwinkel bij Gent vindt u een groot aantal interieurmerken met elk hun eigen stijl en interieurfilosofie. Meubelen Jonckheere heeft complete salons en slaapkamers maar ook voor een enkele tafel of een kastje kunt u bij ons terecht. Ook maken wij onze meubels in Gent graag voor u op maat.

villabouw gent

Interieurkabinet winkel, architect en aannemer.
Ontwerp op maat. Verbouwing op maat. Onze nieuwsbrief ontvangen? drabstraat 8 c. 015 42 12 00. 09 372 99 59. Privacy en cookiebeleid. Ontwerp op maat. Verbouwing op maat. No products in the cart. Hello, Welcome Back! Log In Cancel.

b&b beginnen frankrijk

4x interieurparels in Gent vtwonen.be.
Onderbergen 51, 9000 Gent. Moor Moor is geen interieurwinkel, maar een kruidenierszaak annex koffiebar. De inrichting is een ontwerp van DOORZON interieurarchitecten. Eigenaar Yves De Moor wil teruggrijpen naar de kruidenier van vroeger. Hij runt MoorMoor op basis van het Pure Love-principe: puur, lokaal, organisch, vleesvrij behalve op donderdag en ecologisch.
Retro vintage interieur en decoratiewinkels in Gent.
SeventyOne Gent Gent. Op 2 verdiepingen en 225 m presenteren wij een zeer grote collectie dames retro lifestyle waaronder kleedjes, schoenen, accessoires, sieraden, deco, cadeau’s’ en nog veel meer. Skazou is een gezellig boetiekje gelegen in het retrostraatje van Gent.