Alles over interieur

Interieuradvies & begeleiding

Vandaag liep ik weer eens in het bos vlakbij mijn huis en hoewel er nog niet heel veel herfstkleuren waren, voel ik de geel en oker tinten die in aantocht zijn. Ik heb ze alvast wel naar binnen gehaald.

Het ene moment kunnen de openslaande deuren nog open, het andere moment verlang ik naar een lekker vuurtje met een warme plaid en een goed boek op de bank. De okergele plaid van Silkeborg is te koop via de webshop van Ook in het paars

Heel fijn om weer eens een kleine blogpost te schrijven!Spannende maar vooral leuke tijden: Na bijna 10 jaar alleen gewerkt te hebben begin ik nu samen met Peter-Jan (een goede vriend) een nieuw bedrijf: Interieur Studio Bold. Ik hoop er hier binnenkort snel meer over te kunnen vertellen.

7KLEUR VAN 2017 // DENIM DRIFT // FLEXA

Elk jaar presenteert Flexa een nieuwe kleur van het jaar. Dit jaar was ik uitgenodigd voor de trendlezing van Heleen van Gent over het trendkleurenonderzoek Colour Futures 2017.

Het thema van 2017 is ‘Life in a new light’, een andere manier van leven. Het draait om het vieren van de simpele dingen die het leven de moeite waard maken. ‘Life in a new light’ is de overkoepelende trend, maar er zijn ook nog vier onderliggende thema’s met bijpassende kleurpaletten. Een daarvan is de trend New Romanticism, waarvan je een aantal beelden hieronder kunt zien.

De wereld maakt zich steeds drukker over het milieu en dat heeft invloed op onze manier van leven. Duurzaamheid en het nemen van verantwoordelijkheid staan voorop. Maar hoewel we allemaal deel willen uitmaken van de natuur waarover we ons zorgen maken, leven we in steeds groter wordende steden en een toenemende gedigitaliseerde wereld. Door de verbinding met de aarde op te zoeken, krijgt het spirituele een kans en daar hebben zowel lichaam als geest baat bij. Hoewel deze trend voortkomt uit een bijna abstract gegeven, laat hij zich vertalen als een eclectische bohemienstijl. Deze stijl dompelt je in een wereld vol natuurlijke elementen en geeft een creatieve twist aan je interieur.

Deze trend spreekt mij erg aan. Naast dat er veel planten en groenen in zitten kun je huis spannend maken met de poeder koele roze-paars tinten én de kleur van het jaar Denim Drift.  Het is een mooi toepasbaar palet waar je veel kanten mee op kunt. Fijne week!