Alles over interieur

Interieuradvies & begeleiding

UPDATE: BLEND & BLENDER IS INMIDDELS GESLOTEN

Vandaag ben ik samen met een klant naar Blend & Blender in Amersfoort gegaan. Ik was erg benieuwd naar de lampen van Marcel Ossendrijver van M.OSS Design. En natuurlijk ook de winkel die hij zelf heeft ontworpen en gemaakt. De winkel bestaat inmiddels al weer 2 jaar, dus het was ook hoog tijd dat ik eens langs ging 😉

Bij binnenkomst viel me gelijk de wand met verticaal aangebrachte houtenplanken op. Erg mooi!
Daarnaast hangen en staan er overal planten oa mijn favoriete aspergus plant en de Pikaplant. De collectie is erg gevarieerd. Ik zag oa horloges van Cluse, tassen van Oh my bag, Ferm Living, By Mölle, Maartje van Noort en nog veel meer!

Je kunt bij Blend & Blender ook prima terecht voor koffie/thee en taart. Een echte aanrader!
Waarschijnlijk is dit mijn laatste post voor de zomerstop.
Ik wens je prachtige ontspannen zomer!

Puik Art levert innovatieve en originele producten van jonge Nederlandse ontwerpers. Speciaal voor villa d’Esta ontving ik een van hun producten: de Tulight van Ilias Ernst.

Geïnspireerd op de oer-Hollandse tulp kun je dit veelzijdige simpele lampje overal makkelijk ophangen, dankzij het 4 meter lange koord. De Tulight is er in 4 verschillende kleuren. Mintgroen zoals op de foto, maar het de lamp is ook in het zwart, wit en rood verkrijgbaar. De prijs is €49,95 en vanaf vandaag kun je de producten van Puik Art niet alleen via de site kopen maar ook bij de Bijenkorf!